Xiaomi Mi Watch Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi Watch

Akıllı bileklik modelleri bir hayli tutulan Xiaomi, yavaş yavaş akıllı saat alanında da kendisini göstermeye başladı. Bu noktada markanın yeni amiral gemisi akıllı telefonlarıyla beraber yeni bir akıllı saat modeli tanıtacağı da ortaya çıktı. Xiaomi Mi Watch adıyla gelecek olan saatin ne zaman tanıtılacağı konusunda merak edilen tarih de açıklandı.

Xiaomi Mi Watch Ne Zaman Geliyor?

İlk olarak yeni akıllı saat modelinin işletim sisteminden söz ederek başlayalım. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre bu seride WearOS tabanlı olan Mi Wear işletim sistemi kullanılacak. Google’ın WearOS serisi içerisinde bazı özelleştirmeleri sunacak olan yeni akıllı saat, bu işletim sisteminin artılarını ne noktaya kadar sunacak bunu göreceğiz.

Bunun dışında yeni akıllı saatin eSIM kart desteğinin bulunması bekleniyor. Xiaomi Mi Watch modelinin 4G LTE ağ bağlantısı üzerine kurulu olarak geleceği ve bölgesel sınırlamaları bulunan bir de sanal asistan desteği olacağı da yine paylaşılan bilgiler arasında.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro Ortaya Çıktı

Tüm bu teknik kısmı bir tarafa bırakıp tasarıma baktığımız zaman ise, yine tam dairesel tasarım karşımıza çıkacak. Saatin sağ kısmında fiziksel tuşların yer aldığını göreceğiz ve çerçeve kısmının biraz daha ince tasarlanmış olması dikkat çekecek. Fakat bunlar ana tasarımı değiştirmeyecek. Yine tamamen dairesel bir akıllı saat tasarımı dikkat çekecek.

Bu özelliklerinin dışında Xiaomi Mi Watch akıllı saat modelinin ne zaman tanıtılacağına ilişkin de bilgiler paylaşıldı. Buna göre yeni saat 5 Kasım’da tanıtıma çıkacak. Mi CC9 Pro tanıtımı sırasından duyurulması beklenen serinin tüm özellikleri de 5 Kasım tarihinde belli olmuş olacak. Tanıtımın hemen ardından sistem özelliklerini ve tasarım detaylarını paylaşacağız.