Xiaomi Mi Watch Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Watch

Xiaomi, akıllı bileklikler konusunda başarı elde etmiş olan firmaların başında yer alıyor. Sürekli yeni seri akıllı bileklik modelleri için tanıtım yapan markanın, bu kez ise akıllı saatleri ile gündemde olduğunu görüyoruz. Öyle ki marka bu sefer Xiaomi Mi Watch akıllı saat modelini sunacak.

5 Kasım tarihinde yapılacak olan tanıtımla beraber serinin tüm özelliklerinin açıklandığını göreceğiz. Merakla beklenen yeni serinin tanıtıma kadar sürekli olarak yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Son noktada yeni seri akıllı saat modellerinin renk seçenekleri ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Watch Hangi Renklerle Gelecek?

Daha önce yeni akıllı saat modellerine ait olduğu iddia edilen görseller yayınlanmıştı. Hemen ardından bir video gelmiş ve akıllı saat bu kez videoda ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Xiaomi Mi Watch modelinin renklerini gösteren kayış görselleri paylaşıldı. Buna göre yeni seri akıllı saatlerde genelde koyu renkler hakim olacak.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Watch Videosu Ortaya Çıktı

Lacivert, Siyah, Gri ve Beyaz renk seçeneklerinin sunulacağı yeni akıllı saat modelinin kasa kısmında ise tek bir renk seçeneği sunulması bekleniyor. Bu detaylarla beraber Xiaomi Mi Watch modelinde yer alması beklenen teknik özellikler de ortaya çıktı. Buna göre saatlerde Snapdragon Wear 3100 serisi işlemciler yer alacak.

Daha başarılı bir performans sunması beklenen yeni akıllı saat işlemcilerinin dışında eSIM özelliği de öne çıkacak. Tüm özelliklerini ve tasarımını 5 Kasım tarihinde öğreneceğimiz Xiaomi Mi Watch modeli için paylaşılan bu özellikler, iddialı bir seri göreceğimizi gösteriyor. Fiyatlar ve diğer bilgiler için tanıtımı bekliyoruz. Tanıtımın hemen arkasından yeni seri akıllı saat ve telefonların tüm özelliklerini paylaşacağız. Takipte kalın.