Xiaomi Mi Watch Videosu Ortaya Çıktı

Xiaomi, 5 Kasım’da özel bir etkinlik düzenleyecek. Marka tarafından düzenlenecek olan yeni etkinlikle beraber ilk olarak Mi CC9 Pro akıllı telefonlarının tanıtıldığını göreceğiz. Fakat etkinliğin tek konusu yeni akıllı telefonlar olmayacak. Bunun dışında yeni akıllı saat modelleri ve Mi Tv 5 modelinin tanıtıldığını göreceğiz. Burada en çok konuşulacak ürünlerin başında Xiaomi Mi Watch akıllı saat geliyor.

Saat hakkında ortaya çıkan detaylar, Apple’ın akıllı saatlerine benzer bir yapı sunulacağını işaret ediyor. Bu noktada son olarak yeni bir video paylaşımı yapıldı. Yapılan bu video paylaşımıyla beraber yeni akıllı saat modelinin tasarımı da ortaya çıkmış oldu.

Xiaomi Mi Watch Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni akıllı saat modellinin videosuna baktığımız zaman, akıllı saatin tasarımının çok değişmeyeceğini görüyoruz. Tıpkı Apple Watch modelleri de olduğu gibi kare tasarımına benzer bir tasarıma yer verilecek. Daha önce tanıtılan dairesel ekranlı akıllı saat modellerinin yerine dikdörtgen şeklinde bir tasarım görmek mümkün olacak.

[bs-embed url=”https://youtu.be/xnwWNONN-9w”]https://youtu.be/xnwWNONN-9w[/bs-embed]

Yine tıpkı Apple Watch modellerinde olduğu gibi yanında tek bir fiziksel tuş bulunacağı görülen Xiaomi Mi Watch akıllı saatlerinin, daha köşeli bir tasarım benimsediğini söyleyebiliriz. Yine iki akıllı saat modelini karşılaştırdığımız zaman Xiaomi modelinin biraz daha kalın olacağını da söylemek yanlış olmayacaktır.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Watch Tanıtım Tarihi Açıklandı

Şimdilik ortaya çıkan bilgiler yeni akıllı saatlerin iddialı modeller olacağını gösteriyor. İçerisinde Snapdragon 3100 işlemcilerinin bulunması beklenen yeni akıllı saat modelinin tanıtımı sonrasında tüm detayları elde etmek mümkün olacak. Özellikle sensörleri konusunda ne kadar başarılı bir model sunulacağını merakla bekliyoruz. Fiyatlar ve teknik özellikleri, tanıtımın hemen sonrasında aktaracağız.