Xiaomi Mi TV 5 Serisi Geliyor

Xiaomi Mi TV 5

Akıllı telefonlarında sunduğu tasarımları bir hayli dikkat çeken Xiaomi, son olarak sarmal ekran teknolojisine geçiş yaptı. Xiaomi Alpha akıllı telefonlarıyla beraber sarmal ekran teknolojisini sunmuştu. Hem önde yüzde hem de arka yüze kadar uzanan bir ekranın gelmesi, Xiaomi’nin bu konuda alışkanlıkları değiştirmesine olanak sağlamıştı.

Şimdi ise benzeri bir durumu akıllı televizyon serilerinde yaşanması bekleniyor. Firma tarafından gelen bilgilere göre çok kısa bir süre sonra Xiaomi Mi TV 5 serisi akıllı televizyonlar tanıtılacak. Yeni akıllı televizyon modellerinin tanıtımının hemen sonrasında, televizyon sınıfı için de ekran değişikliği yapıldığını görmek mümkün olacak.

Xiaomi Mi TV 5 Tamamen Çerçevesiz Bir Model Olacak

Yeni televizyonun en önemli artısı, bu modelin tamamen çerçevesiz olması olacak. Televizyonların çerçeve kısmında değişikliğe gidilecek ve panel üzerindeki çerçeve kaldırılacak. Tıpkı Alpha akıllı telefonlarında olduğu gibi kenarlardan kavisli bir akıllı televizyonun gelmesi söz konusu.

Teknik özellikleri konusunda çok fazla bir bilginin paylaşılmadığı akıllı televizyon serisinin, panel kısmında da yenilenmiş olan ekran panelleriyle beraber geldiğini göreceğiz. Beklentiler OLED ekran kullanılması yönünde.

Diğer özellikleri merakla beklenen yeni seri akıllı televizyonların tanıtım tarihine gelecek olursak, burada da sürpriz bir haber var. Firmanın ürün müdürü tarafından yapılan açıklamaya göre Xiaomi Mi TV 5 serisinin tanıtımı gecikmeyecek.

Televizyonlar bu ay sonunda tanıtıma çıkmış olacak. Yeni modelin nasıl özellikler sunacağını da tanıtımın hemen sonrasında göreceğiz. Fiyat ve benzeri bilgileri de yine tanıtım sonrasında alacağız.