Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro

Mi Note serisinin kaderi konusunda sürekli yeni haberler geliyor. Kısa bir süre önce 2 yıldır güncellenmeyen seri için iptal kararı açıklanmıştı. Mi Note modellerinin gelmeyeceği konusunda açıklamalar yapılmıştı. Daha çok Redmi Note telefonları öne çıkacaktı. Fakat hemen sonrasında Xiaomi bu kararı değiştirdi.

Markanın yeni bir Mi Note modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Merakla beklenen yeni akıllı telefonların ise Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro olarak adlandırılması bekleniyordu. Beklendiği gibi oldu ve Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro modellerinin onaylandığını gördük. Avrupa Ekonomi Komisyonu üzerinden onay aldığı görülen yeni akıllı telefonlar hakkında detaylara bakalım.

Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro Geliyor

Şimdilik yeni cihazların sadece sertifika aldığı görülüyor. Yani söz konusu akıllı telefon modellerinin teknik özellikleri konusunda çok fazla bir detay paylaşımı yapılmadı. Sadece yeni seri akıllı telefon modelleri için kod numaraları ortaya çıktı.

Sertifika üzerinden ortaya çıkan kodlara göre ana model “M1910F4G” koduna sahip olacak. Pro modelin kod numarası ise “M1910F4S” olarak görüntülendi. Yeni akıllı telefonlar için ortaya çıkan kod numaralarına bakacak olursak, sertifikasyon sürecinin tamamlandığını söylemek yanlış olmaz.

İlginizi Çekebilir: Akıllı Xiaomi Mi Rubik Küp Tanıtıldı

Çok kısa bir süre önce markanın 120 Hz yenileme hızına sahip olan bir akıllı telefon modeli üzerinde çalışmalar yapmaya başladığı da açıklanmıştı. Şimdi ortaya çıkan bilgilerden sonra, bu modellerin Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro akıllı telefonları olacağı düşünülüyor. Tabii ki teknik özellikler konusunda biraz daha beklemek gerekecek.