Xiaomi Mi Note 10 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

İddialı akıllı telefon modelleri arasında yer alması beklenen Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefonları için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Devam serisi olarak uzun bir süredir beklenen yeni akıllı telefonlar için bekleyiş son buluyor. Öyle ki yeni akıllı telefonların için ortaya çıkan son detaylar, telefonların ne zaman tanıtılacağını kesinleştirmiş oldu.

Xiaomi Mi Note 10 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Xiaomi cephesinden ilk tanıtım 5 Kasım tarihinde gelecek. 5 Kasım tarihinde hem yeni akıllı televizyon modeli tanıtılacak hem yeni akıllı saat modeli tanıtılacak hem de Mi CC9 Pro modelinin tanıtımı yapılacak.

Tanıtımın başrol oyuncusunun 108 MP kameralı Mi CC9 Pro akıllı telefonları olması bekleniyor. Yeni akıllı telefon modelinin tanıtılmasının hemen sonrasında ise bu kez gündem Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefonları olacak.

Telefon için paylaşılan yeni afiş görselleri, çok iddialı bir modelle karşı karşıya kalacağımızı gösteriyor. Paylaşılan afiş görsellerine göre 5 kameralı bir akıllı telefon modeli göreceğiz. Arka kısımda 5 kameralı bir kamera düzeni sunacak olan yeni akıllı telefon modellerinin ana kamera kısmında ise 108 MP değerinde tek bir kamera sunulduğunu görmek mümkün olacak.

Tıpkı CC9 Pro modelinde olacağı gibi Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefonlarında da 108 MP değerinde bir kamera kullanılacak. 50 kata kadar dijital zoom sunması beklenen yeni serinin tanıtımı ise 14 Kasım tarihinde yapılacak. Yani Mi CC9 Pro modelinden sadece 9 gün sonra yeni Note serisinin sunulduğunu görmek mümkün olacak.

Yine Snapdragon 730G işlemcilerinden güç alması beklenen Xiaomi Mi Note 10 modellerinin fiyatı ve diğer özelliklerini merakla bekliyoruz.