Xiaomi Mi Note 10 için İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi, akıllı telefon pazarında daha fazla söz sahibi olmaya çalışıyor. Markanın bu noktada yeni akıllı telefonlar geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Xiaomi Mi Note 10 modeli gündeme geldi. Aslında Haziran ayında yapılan açıklamada Xiaomi Mi Note ve Max serileri için yeni modellerin düşünülmediği, en azından uzun bir süre bu serilere yeni modellerin eklenmeyeceği belirtilmişti.

Şimdi ise Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefon modeli için aksine bir karar ortaya çıktı. Ice Universe tarafından yapılan paylaşım sonrasında, yeni akıllı telefonların hazırlandığı ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Note 10 Ekim Sonunda Geliyor

Ice Universe tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni seri akıllı telefonların tanıtımı için çok beklemek gerekmeyecek. Telefonların tanıtımı Ekim ayında yapılacak. Ekim ayının sonunda yapılacak olan tanıtımla beraber telefonların tüm özellikleri ortaya çıkacak.

Satışın başlayacağı tarih konusunda ise bir bilgi olmadığını eklemek gerekiyor. Teknik özellikler konusuna geçtiğimiz zaman, şu an herhangi bir bilginin ortaya çıkmadığını ekleyelim. Telefonun orta segment mi yoksa amiral gemisi modellerinden biri mi olacağı konusunda şu an bilgiler paylaşılmamış durumda.

Xiaomi Mi Note 3 akıllı telefonlarının piyasaya sürülmesinin üzerinden 2 yıllık bir sürenin geçmesinden sonra geleceği iddia edilen yeni akıllı telefonların yanında bir Max sürprizi de gelebilir. Yeni akıllı telefonların tanıtımından sonra tüm bu soru işaretleri ortadan kalkmış olacak.

Muhtemelen yine tasarımıyla öne çıkan bir akıllı telefon görmemiz mümkün olacak. Xiaomi Mi Note 10 modelinin tanıtımı yapılacak olursa, tüm özelliklere ve tasarıma sitemizde yer vereceğiz.

Exit mobile version