Xiaomi Mi MIX 4 için Geri Sayım Başladı

Xiaomi Mi MIX 4

Akıllı telefon tasarımlarıyla fark yaratmayı başaran markalardan biri olan Xiaomi, çok kısa bir süre önce özel seri akıllı telefonlarını duyurmuştu. Sarmal ekran teknolojisini kullanan Mi Mıx Alpha akıllı telefonlarını tanıtan Xiaomi’nin aynı tanıtım sırasında Xiaomi Mi MIX 4 akıllı telefonunu da ortaya çıkarmasını bekliyorduk.

Fakat beklentiler gerçek olmadı ve tek bir model tanıtıldı. Bunun üzerine markanın Mi MIX 4 serisini iptal edildiği düşünülmüştü. Ortaya çıkan yeni bilgiler ise serinin çalışmalarının çoktan başladığını gösteriyor.

Xiaomi Mi MIX 4 Neden Tanıtılmadı?

Yeni akıllı telefonların iptal edildiği düşüncesine karşın, markanın burada bir strateji yaptığı belirtiliyor. Xiaomi Mi MIX 4 modelinin Alpha modeliyle beraber tanıtılması Mi Mix 4 modelinin geri planda kalmasına neden olacaktı. Bu noktada Alpha akıllı telefonlarının gölgesinde kalan telefonun satış rakamlarının da düşük olması olası bir durumdu.

Marka buna göre bir strateji yaptı ve yeni seriyi duyurmadı. Fakat JD.com isimli kaynaktan paylaşılan belgelere göre telefon bu yıl içerisinde tanıtılacak. Hatta telefonun Ekim ayının sonunda tanıtılması bile muhtemel gibi gözüküyor. Yeni akıllı telefonların her kesime hitap eden bir seri olması bekleniyor. Alpha modeli gerek fiyatı gerekse de üretim sınırlaması nedeniyle herkes tarafından tercih edilebilecek bir model olmayacak.

Xiaomi Mi MIX 4 akıllı telefonlarının bu noktada önemi oldukça fazla. Bu arada yeni telefon için beklenen özelliklerden de söz edelim. Söz konusu akıllı telefonların içerisinde Snapdragon 855 Plus işlemcilerini görmeyi bekliyoruz. 12 GB RAM miktarına sahip olması ve Android 10 altyapısını kullanarak kutudan çıkmasını düşündüğümüz yeni serinin, amiral gemisi akıllı telefon modellerine dahil edildiğini göreceğiz.

Tanıtım ne zaman yapılacak kesin değil ancak tüm bu bilgiler gösteriyor ki yeni modelin iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Exit mobile version