Xiaomi Mi CC9 Pro Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi CC9 Pro

Özellikle kamera kısmında fark yaratacak akıllı telefon modellerinden biri olması beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro akıllı telefonları için sürekli yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak yeni akıllı telefonların içerisinde yer alması beklenen işlemciler ve telefonların fiyatlarına ilişkin bazı detaylar paylaşılmış oldu.

Xiaomi Mi CC9 Pro için paylaşılan bu detaylar, telefonların sistemsel olarak da iyi modeller olacağını gösteriyor.

Xiaomi Mi CC9 Pro Nasıl Bir Akıllı Telefon Olacak?

Daha önce de Xiaomi Mi CC9 modeli hakkında paylaşımlar yapan Sudhanshu Ambhore, bu kez Pro modeli hakkında paylaşımlar yaparak, yeni akıllı telefonlar için beklenen özellikleri ortaya çıkarmış oldu.

Buna göre markanın yeni akıllı telefon modellerinde Snapdragon 730G işlemcileri kullanılacak. Güçlü işlemcilerin yanında bu modelde 6 GB RAM miktarının bulunacağı ve telefonların 128 GB depolama alanı kullanacağını da göreceğiz.

Ekran kısmında ise 6.4 inçlik Full HD+ bir panel karşımıza çıkacak. AMOLED ekran teknolojisinde olacak olan yenilenmiş ekranlar, su damlası çentik alanına sahip olacak. Muhtemelen parmak izi sensörlerinin de ekran altına yerleştirildiğini göreceğiz.

Xiaomi Mi CC9 Pro modeli hakkında belki de en çok konuşulan kısım ise kameralar olacak. Bu modelde 108 MP değerinde bir ana kamera kullanılması bekleniyor. İkinci olarak 13 MP değerinde bir kamera bulunacak. Üçüncü kamera kısmında ise 8 MP değerinde bir kamera göreceğiz. Ön kısımda 32 MP değerinde tek bir kamera kullanılacağı da açıklanan akıllı telefonların yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

Tüm bu özellikler için yeni modelin fiyatı ise 367 dolar civarında. Tabii ki teknik özellikler kısmında olduğu gibi fiyat kısmında da kesin bilgilerin olmadığını söylemiş olalım. Ana modelin 270 dolar olduğunu düşünecek olursak, bu seri daha pahalı modellerden biri olarak gelecek.