Xiaomi Mi CC9 Pro Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi CC9 Pro

Akıllı telefon dünyasının iddialı modellerinden biri olması beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro modelleri için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Son olarak telefonların batarya teknolojisi konusunda detaylar ortaya çıktı.

Yeni modelin batarya kısmında da amiral gemisi serilerin arkasında kalmayacağı görülüyor. Yine bu konuda da iddialı bir akıllı telefon göreceğimizi söylemek yanlış olmayacaktır. Özellikle hızlı şarj konusunda çok iddialı bir serinin geleceğini görüyoruz.

Xiaomi Mi CC9 Pro Batarya Teknolojisi

Paylaşılan verilere göre yeni bataryalarda 30W hızlı şarj desteği bulunacak. Batarya kapasitesi ise 5260 mAh gibi çok iddialı bir değerde olacak. Son amiral gemisi akıllı telefon modellerinde 5000 mAh değerlerinin sunulduğunu görmüştük.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Note 10 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Bu modelde 5000 mAh değerinin bile üzerine çıkılacak olması, Xiaomi Mi CC9 Pro akıllı telefonlarını gerçekten merak edilen bir akıllı telefon haline getiriyor. Batarya kapasitesi ne kadar yüksek olursa olsun, yeni akıllı telefonların 30W hızlı şarj teknolojisiyle beraber sadece 30 dakika içerisinde %58 şarj olabileceği de yine paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Bu da demek oluyor ki yeni seri akıllı telefonların pillerin tam dolumu için 1 saat 10 dakika yeterli olacak.

Hızlı şarj konusunda ne derece başarı sağlanacağının kanıtı değerlerle bir kez daha gündeme gelen Xiaomi Mi CC9 Pro modeli için çok beklemeye gerek kalmayacak. Öyle ki telefonların tanıtımı 5 Kasım tarihinde yapılacak. Tanıtımın hemen sonrasında teknik özelliklere ilişkin daha detaylı bilgiler paylaşacağız. Pil kapasitesi konusunda da yine detayları aktaracağımızı ekleyelim.