Xiaomi Mi CC9 Pro 3C Sertifikası Aldı

Xiaomi Mi CC9 Pro

Xiaomi Mi CC9 modelinin tanıtılmasıyla beraber Xiaomi, büyük oranda ilgi toplamayı da başarmıştı. Markanın bu seriyle beraber yeni akıllı telefonları için çalışmaları da hızlanmıştı. Yeni modeller içerisinde Xiaomi Mi CC9 Pro serisi de yer alacak.

Birkaç kez ortaya çıkan Xiaomi Mi CC9 Pro modeli, farklı platformlarda karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak bu modelin 3C sertifikası aldığı belirtildi. 3C sertifikası üzerinden ortaya çıkan akıllı telefonun bazı özellikleri de netlik kazanmış oldu.

Xiaomi Mi CC9 Pro Hızlı Şarj ile Gelecek

Yeni akıllı telefon modelleri arasında yer alacak olan Xiaomi Mi CC9 Pro akıllı telefonlarının 3C tarafından sertifika almasıyla beraber, kesinlik kazanan ilk özelliği hızlı şarj oldu. Sertifikada yer alan bilgilere göre telefonun 30W hızlı şarj desteği bulunacak.

Pil konusunda kesin bir bilgi yok ancak 30W hızlı şarj desteğinin geleceği kesin gibi duruyor. Bunun dışında telefonun içerisinde Snapdragon 730G serisi işlemcilerin kullanılacağı da ortaya çıktı. Başarılı işlemci performansı ile dikkat çekecek olan model 2.2 GHz saat hızı sunacak.

Çıkışını MIUI 10 sürümüyle beraber yapması beklenen Xiaomi Mi CC9 Pro akıllı telefonlarının çok kısa bir süre içerisinde MIUI 11 güncellemesini alacağı da yine detaylar arasında yer alıyor. Telefonun ortaya çıkan son bilgisi ise kameraları.

Buna göre yeni serinin içerisinde 3 arka kamera kullanımı dikkat çekecek. 48 MP ana kameranın yanında 8 MP geniş açılı kamera ve 2 MP derinlik algısı kamerası karşımıza çıkacak. 3 arka kameraya karşın yapay zeka ile desteklenen bir de ön kamera göreceğiz.

Tüm bu özelliklerle beraber yeni seri akıllı telefonların yıl bitmeden tanıtıma çıkması bekleniyor. Telefonun satışa ne zaman çıkacağı konusunda ise kesin bilgiler bulunmuyor.

Exit mobile version