Xiaomi Mi Band 5 Global NFC Desteğine Sahip Olacak

Xiaomi Mi Band 5

Akıllı bileklik sektörünün en çok aranan ürünlerinden biri haline gelen Xiaomi Mi Band serisi akıllı bileklikler, her sene yenileniyor. Markanın bu alanda elde ettiği başarıyla beraber son olarak Xiaomi Mi Band 4 modellerini piyasaya sürdüğünü gördük.

Bu modellerle belli bir oranda satış başarısı elde eden Xiaomi, şimdi ise yeni akıllı bileklik modelleri üzerine odaklanmış durumda. Bu kez markanın Xiaomi Mi Band 5 modeli göreceğiz. Gelen haberler bu modellerin önemli artılarla beraber çıkacağını da gösteriyor.

Xiaomi Mi Band 5 NFC Özelliği Çin Dışında Kullanılabilecek

Bu zaman kadar tanıtılan akıllı bileklik modellerinde belli bir sınırlama bulunuyordu. Marka Xiaomi Mi Band modellerinin bazı özelliklerini sadece Çin genelinde sınırlı tutuyordu. NFC özelliği ise bu özellikler arasında ilk sırada geliyor.

Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modellerinde durumun değişeceği ortaya çıktı. Yeni akıllı bileklik modelinde NFC özelliğinin devam edeceği, üstelik bu kez global versiyonda da NFC özelliğinin bulunacağı ortaya çıktı.

 

Yani hem Avrupa bölgesinde satılan modellerde hem de Çin genelinde satışa çıkan modellerde NFC özelliği olacak. Muhtemelen ülkemizde satılan yeni modellerde de yine NFC özelliğinin kullanıma gireceğini göreceğiz.

Evrensel versiyonunun da zenginleştirilmesini beklediğimiz Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik modeli için çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. Bilekliğin çıkış tarihinin önümüzdeki yıl belli olması bekleniyor. Tahminler tanıtımın 2020 yılının ikinci çeyreğinde olacağı yönünde. Fakat henüz marka tarafından yapılmış resmi bir açıklama olmadığını da tekrar hatırlatalım.