Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Xiaomi Mi 9T Pro

Çin genelinde Redmi markasıyla satışlarını artıran Xiaomi, alt markasına eklediği bazı amiral gemisi akıllı telefon modellerini evrensel pazarda da satışa çıkardı. Yeni akıllı telefon modellerinden biri olan Redmi K20 akıllı telefonlarının evrensel versiyonu da Xiaomi Mi 9T Pro akıllı telefonu olarak açıklanmıştı.

Redmi K20 modelinin evrensel pazarda satılacak telefonu Xiaomi Mi 9T Pro modelinin satış pazarı da sürekli olarak genişliyor. Son olarak ülkemizde de yeni seri akıllı telefonların satışa çıkacağı açıklandı. Yeni modelin satışa çıkacağının açıklanmasının hemen ardından, bu modelin fiyatı da ortaya çıktı.

 

Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye Fiyatı

Ülkemizde de yüksek satış rakamlarına ulaşmasının beklendiği telefonların, satış fiyatı ise 4.299 TL olarak açıklandı. 128 GB depolama alanıyla beraber gelen modelin 4.299 TL satış fiyatı olması, diğer amiral gemisi akıllı telefon modelleriyle rekabet edeceğini gösteriyor.

Hem mavi hem de kırmızı renk olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacak olan Xiaomi Mi 9T Pro akıllı telefonlarının özelliklerini de hatırlayalım. Telefonların içerisinde Snapdragon 855 işlemcileri bulunuyor.

İşlemcilere ek olarak gelen RAM bellek miktarı ise 6 GB LPDDR4x RAM olarak açıklandı. Bunun dışında ikinci seçenek olarak ise 8 GB RAM miktarına yer veriliyor. Telefonların ekran kısmında ise 6.39 inçlik bir panel karşımıza çıkıyor. 2340 X 1080 piksel çözünürlük değerine sahip olan panelde AMOLED teknolojisi kullanılıyor.

48 MP + 8 MP + 13 MP üç arka kameranın kullanıldığı akıllı telefonun ön kamerasında da açılır kapanır kamera sistemi bulunuyor ve bu kısımda da 20 MP değerinde bir kameranın kullanıldığını görmekteyiz.

Tüm bu özellikleri ve 4299 TL satış fiyatıyla beraber yeni akıllı telefonların hem kırmızı hem de mavi renk seçeneğiyle satışa çıktığını da ekleyelim.