Xiaomi Mi 9T Pro Kamera Puanları Açıklandı

Xiaomi Mi 9T Pro

Üst segment akıllı telefon modelleri arasında yer alan Xiaomi Mi 9T Pro akıllı telefonları için değerlendirmeler ortaya çıkmaya başladı. Son olarak Xiaomi Mi 9T Pro akıllı telefonlarının kamera değerlendirmelerinin yayınlandığını gördük.

DxOMark tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Mi 9T Pro akıllı telefonlarının aldığı puan da ortaya çıktı. Bu noktada yeni serinin şimdiden çok konuşulacak puanlara ulaştığını söylemek gerekiyor.

 

Xiaomi Mi 9T Pro Kamera Puanları

Yapılan değerlendirmeye göre yeni seri akıllı telefonların 102 puan aldığı açıklandı. Bu değerle beraber söz konusu akıllı telefonlar Google Pixel 3 modelinin aldığı puanı almış oldu. Yeni akıllı telefonların bu puanı geçen sen e amiral gemisi olan iPhone XR akıllı telefonlarını da geride bırakıyor.

Markanın akıllı telefonlarına 102 puanı kazandıran ise fotoğraf puanı oldu. Fotoğraf çekimlerinde Xiaomi Mi 9T Pro akıllı telefonlarının 108 puan aldığını görüyoruz. DxOMark tarafından yapılan değerlendirmenin video kısmında ise 89 puan karşımıza çıkıyor.

Söz konusu akıllı telefonların video puanı değerlendirmesinde 89 puan almış olması, serinin bu konuda biraz aşağı çekilmesine neden olmuş. Yine de fotoğraf kalitesinin genel değerlendirme kapsamında açığı kapattığı net bir şekilde görülüyor. Fakat video çekim puanının diğer amiral gemisi akıllı telefon gerisinde kaldığını da eklemiş olalım.

Yazımızı bitirmeden önce bu modelle ilgili bir bilgi daha vermek gerekiyor. Bu seri, çok kısa bir süre önce tanıtımı yapılan Redmi K20 Pro modelinin global versiyonu olarak satışa sunuldu. Ülkemizde de bu modelin global versiyon adıyla satıldığını görmekteyiz. Böyle değerlendirdiğimiz zaman seri, kamera konusunda da başarı elde etmiş gibi duruyor.