Xiaomi Mi 9 Lite Türkiye’de Satışta; İşte Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi 9 Lite

Çin menşeili teknoloji devlerinden biri olan Xiaomi, yüksek teknolojiyi makul fiyatlarla satışa sunan şirketlerden biri olarak biliniyor. Şirketin yeni telefonu Xiaomi Mi 9 Lite, fiyat ve performans telefonları arasında yerini alıyor. Akıllı telefon ailesini günden güne genişleten Xiaomi, yüksek performansıyla tüketiciyi memnun edecek, fiyatıyla da cep yakmayacak Xiaomi Mi 9 Lite adlı telefonunu Türkiye’de de satışa sundu.

 Xiaomi Mi 9 Lite’ın Teknik Özellikleri Neler?

Eylül ayında ortaya çıkan Xiaomi Mi 9 Lite, 6,39 inçlik Super AMOLED bir ekrana sahip. Ön panelinin tamamı Corning Gorilla Glass 5 ile kaplanan cihaz, yüzde 85,8’lik bir ekran/gövde oranıyla hizmet veriyor. Telefonun 1080×2340 piksel ekran çözünürlüğüne ve 19,5:9 en:boy oranına sahip olduğunu söylemek mümkün.

Donanımsal özelliklere göz atıldığında cihazın Snapdragon 710 işlemcisinden güç aldığı görülüyor. 6GB RAM kapasitesi bulunan Xiaomi Mi 9 Lite, 64GB ve 128GB dahili depolama alanı seçeneklerini de bünyesinde barındırıyor. Ayrıca telefon, microSD kart desteği ile depolama alanını 256GB’a kadar artırmaya olanak sağlıyor. 48MP çözünürlük sunan f/1,8 diyafram aralığına sahip ana kamerası ile dikkat çeken telefon, 8MP çözünürlüklü ultra geniş açılı lens görevi gören ikinci bir kamera ve derinlik sensörü görevi gören 2MP çözünürlükte üçüncü bir kameraya sahip.

Xiaomi Mi 9 Lite’ın Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Trendyol sitesi üzerinden Xiaomi Türkiye garantisi ile satışa sunulan Xiaomi Mi 9 Lite, depolama seçeneklerine göre fiyat farkı gösteren bir telefon. Cihazın 64GB dahili depolama alanı sunan versiyonu 2.599 TL’lik bir satış fiyatına sahip. Eğer 128GB dahili depolama alanı sağlayan versiyonu satın almak isterseniz 2.799 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.