Xiaomi HiFi Hybrid Kulaklık Tanıtıldı

Xiaomi HiFi Hybrid

Akıllı telefonlarına odaklanan Xiaomi, sadece akıllı telefon modellerini yenilemiyor. Bunun yanında benzer ürünler için de güzel alternatifler tanıtılmaya devam ediyor. Son olarak Xiaomi HiFi Hybrid kulaklık modellerinin tanıtımı yapıldı.

Amiral gemisi akıllı kulaklık modelinin hem ses kalitesi konusunda hem de tasarımı konusunda üst düzey modellerden biri olduğu açıklandı. Özellikle teknik özellikleri bir hayli dikkat çeken yeni kulaklık modelinin özelliklerine ve fiyatlarına bakalım. Bakalım bu seride nasıl özellikler öne çıkıyor.

Xiaomi HiFi Hybrid Tüm Özellikler

Kulaklıkların ilk dikkat çeken kısmı, bu kulaklık modelinde yer alan sürücülerin sayısı. Kulaklıklarda toplamda 4 sürücü bulunuyor. Her kulaklık başında 2 sürücünün yer aldığı kulaklık modellerinin bu sayede çok daha net ses verebildiği açıklandı.

4 sürücünün içerisinde yer alan 2 sürücü ise dinamik sürücü olarak açıklandı. Dinamik sürücü olarak açıklanan bu sürücülerin, dinamik seslerin kontrolünü sağladığını görmek mümkün olacak. Yine bu detayın da ses kalitesini bir hayli arttırdığını söylemek gerekiyor.

Ses kontrolleri konusunda çok daha başarılı bir seri olan Xiaomi HiFi Hybrid modelinin diğer bir avantajı ise kulaklığın hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilmesi. İsterseniz kulaklığı USB Type C konnektörü ile kulaklığı doğrudan kablolu bağlantı ile kullanabiliyorsunuz. Tabii ki bu parçanın da kutuda yer alacağını ekleyelim.

Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılması mümkün olacak olan Xiaomi HiFi Hybrid kulaklık modelinin fiyatı da açıklandı. Açıklanan rakama göre kulaklık 169 dolar olacak. 169 dolar fiyatla satışa çıkacak olan serinin 11 Kasım tarihinde Çin genelinde satışa çıkacağı açıklandı. Kulaklıkların Avrupa genelinde satışa çıkması için ise herhangi bir tarih verilmedi.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Akıllı Televizyonlar için Sevindirici Haber