Xiaomi Cihazlarda Farklı ROM Nasıl Yüklenir? XiaoMiTool Nasıl Kullanılır?

XiaoMiTool ile ROM yükleme

Xiaomi akıllı telefonlarında ROM yükleme işlemlerini yaparken, kullanıcıların işini kolaylaştırması açısından tercih edilen yardımcı bir program var. XiaoMiTool isimli programı kullanarak Xiaomi akıllı telefonlara kolayca ROM yüklemesi yapabiliyorsunuz. Hem global ROM kurulumları için hem de China sürümleri için ROM yüklemesi yapmak mümkün oluyor.

Ayrıca yine bu programı kullanarak TWRP gibi recovery kurulumlarının da yapılması mümkün. Bu yazımızda ise Bootloader kilidini açma ve kapatma gibi işlemleri de yapabileceğiniz XiaoMiTool programıyla ROM atmanın nasıl yapılacağını belirteceğiz. Hemen XiaoMiTool ile ROM yükleme işleminin adımlarına geçelim.

XiaoMiTool ile ROM Yükleme

Programı kullanarak nasıl ROM yüklemesi yapılacağından söz edeceğiz. Fakat öncesinde birkaç küçük ayarlama yapılması konusunda uyarılarımızı verelim. Burada yapmanız gereken ön hazırlık işlemcileri şöyle:

Bu adımları uygulamanızın ardından geçelim işlemlerin nasıl yapılacağı kısmına. İşlemcileri adım adım ele alacağız.

XiaoMiTool ile ROM yükleme işleminden söz ettik. Yapacağınız işlemler bu adımlarla sınırlı. Eğer işlem aşamaları hakkında merak ettiğiniz bir nokta olursa, bize yazmayı unutmayın.