Xiaomi Akıllı Televizyonlar için Sevindirici Haber

Xiaomi akıllı televizyon

Uzunca bir süredir akıllı telefon modelleri için tanıtımlarına devam eden Xiaomi, dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri arasında listeye girmeyi başardı. Şu an için akıllı telefon pazarında 4.sırada yer aldığı görülen markanın, aslında hedeflerinin daha büyük olduğunu eklemek gerekiyor. Öyle ki Xiaomi, sadece akıllı telefonlar sunmuyor.

Bunun yanında akıllı ev aletleri ve diğer akıllı ev ürünleri de sunuluyor. Markanın tıpkı akıllı telefonları gibi öne çıkan teknolojilerinden birisi de Xiaomi akıllı televizyonlar. Çok kısa bir süre önce Mi TV 5 modelini geliştirdiği de ortaya çıkan markanın, yeni akıllı televizyon modelleri de geliştirilmeye devam ediyor. Fakat ülkemizde bu modeller için ne yazık ki satış yapılmıyor.

Xiaomi Akıllı Televizyonlar Türkiye Pazarına Geliyor

Elde edilen son bilgilere göre bu durum değişecek. Xiaomi için Türkiye pazarı oldukça önemli. Markanın akıllı telefonları ülkemizde ciddi bir satış oranına sahip. Sadece akıllı telefonları değil, bunun yanında akıllı ev aletleri için de durum aynı. Hal böyle olunca Xiaomi akıllı televizyon modellerinin de ülkemizde satışa çıkacağı belirtiliyor.

Markanın bunun için çalışmalara başladığı bilgisi var. Markaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre sadece Xiaomi akıllı televizyon modelleri değil, bunun yanında markanın alt markası olan Redmi modelleri tarafından da sunulan akıllı televizyonların Türkiye pazarına giriş yapacağı söyleniyor. 2-3 ay gibi bir çalışma süresi sonrasında akıllı televizyonların ülkemizde de resmi olarak satışa başlayacağı iddiası var.

Xiaomi tarafından resmi açıklama yapılmasının ardından bu konuda çok daha fazla bilgi elde etme şansımız olacak. Özellikle ilk etapta hangi televizyon modellerinin satışa başlayacağı merak ediliyor. Her model için değil de belli başlı modeller için satışlar başlayabilir.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi TV 5 Serisi Geliyor