Xiaomi 5G Telefonları Geliyor

Xiaomi 5G

5G akıllı telefon modelleri için dönüşüm başladı. İlk etapta amiral gemisi akıllı telefon modellerinde 5G desteği sunulduğunu görmüştük. Yeni amiral gemisi akıllı telefon modellerinde 5G destekli versiyonların ise oldukça pahalı olduğunu görmüştük.

Haliyle 5G dönüşümünün zaman aldığını görmeye başladık. Henüz uygun fiyatlı 5G destekli akıllı telefon modelleri göremedik. Fakat Xiaomi 5G konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Marka tarafından yapılan açıklamada yeni seri akıllı telefonlarda uygun fiyatlı 5G destekli modeller bulunacak.

Uygun Fiyatlı Xiaomi 5G Modelleri Gelecek

Önümüzdeki sene gelecek olan yeni seri akıllı telefonlar için açıklamalarda bulunan Xiaomi yetkilileri, yaptıkları açıklamalarda yeni akıllı telefonların 5G destekli olacağını belirtti. Çoktan altyapı çalışmalarına başlayan Xiaomi, yeni akıllı telefonlarında da yine 5G desteğini öne çıkarmış olacak.

Xiaomi 5G telefonlarının sayısının ise ilk etapta 10 adet olarak karşımıza çıktığını göreceğiz. 10 farklı akıllı telefon modelinde 5G teknolojisinin sunulduğunu göreceğiz. Sadece amiral gemisi akıllı telefon modellerinde değil, bunun yanında giriş seviyesi ve orta segment akıllı telefon modellerinde de 5G teknolojisi karşımıza çıkacak.

Yeni akıllı telefon modellerinin 2020 yılında piyasaya çıktığını göreceğiz. Hangi serilere 5G teknolojisinin ekleneceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Her sınıf için 5G desteğinin gelecek olması, sürpriz modellerde de 5G modemlerinin kullanılması anlamına geliyor. Yeni seri akıllı telefonların yenilenmiş bağlantı teknolojisini ne kadar başarılı bir şekilde sunacağı ise tartışmalı.

Özellikle Avrupa pazarında satılan modellerde kullanılacak olan modemlerin önemi büyük olacak. Öyle ki markanın daha çok Avrupa satışlarında öne çıkmaya başladığını görüyoruz. Xiaomi 5G teknolojisi konusunda ne kadar başarılı olur bilinmez ama yeni modelleri merakla bekliyoruz.