Redmi Note 8T Özellikleri Ortaya Çıktı

Redmi Note 8T

Kısa süre sonra yapılması beklenen Redmi Note 8 tanıtımı sırasında ortaya çıkacak olan akıllı telefon modellerinden birisi de Redmi Note 8T akıllı telefonları olacak. Tasarımı ve teknik özellikleri bakımından nasıl bir telefon ile karşılaşacağımız konusunda ise çok fazla bilgi elde etme şansımız oldu. Öyle ki tanıtımı beklemeden yeni model satışa çıkarıldı.

Çinli bir e-ticaret sitesi üzerinden global versiyonu erkenden satışa çıkarılan Redmi Note 8T akıllı telefon modellerinin özellikleri de kesinlik kazanmış oldu. Bir yandan tasarımı bir yandan teknik özellikleri ortaya çıkan serinin detaylarından söz edelim.

Redmi Note 8T Tasarımı

Yeni modelin tasarımı kısmında modern bir yapı göreceğiz. Telefonun arka kısmında 4 arka kamera kullanılacak. Ön kısımda ise çentik alanı tasarımına yer verilecek ve ekran alanı oldukça geniş tutulacak. Yeni modelin çerçevesiz bir tasarıma benzer yapısı olacak.

İlginizi Çekebilir: Mi Cloud Nedir? Nasıl Kullanılır?

Teknik Özellikler

Telefonların tasarım dışında teknik özellikleri kısmında da dikkat çeken detaylar söz konusu. Buna göre yeni modelin içerisinde Snapdragon 665 işlemcilerine yer verilecek. Snapdragon 665 işlemcileri orta segment bir performans değeri sunulmasını sağlayacak. Bunun dışında grafik birimi kısmında ise Adreno 610 serisiyle karşılaşacağız.

RAM kısmında da 4 GB gibi bir değer karşımızda olacak. Telefonların ekran bölümünde ise 6.3 inçlik geniş bir panel kullandığı görülüyor. 6.3 inçlik geniş ekran panelinin 19,5:9 en boy oranı söz konusu, 2340 X 1080 piksel çözünürlük değeri bulunacak olan Redmi Note 8T modelinin, 450 nit parlaklık değeri de bir hayli öne çıkacak.

Arka kısımda 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP olmak üzere 4 kamera kullanılacak olan akıllı telefonların 18W hızlı şarj özelliği gibi iddialı bir özelliğinin olması da söz konusu olacak. Tüm bu özelliklerle beraber Redmi Note 8T modelinin satış fiyatının ise 199 dolar olacağı da görüntüleniyor. Tabii ki kesin fiyat bilgileri için tanıtımı beklemek lazım.