Redmi Note 8 World of Warcraft Ortaya Çıktı

Redmi Note 8 World of Warcraft

Redmi Note 8 akıllı telefonları, çok kısa bir süre önce duyuruldu. Yeni akıllı telefon modellerinin duyurulmasının ardından, telefonların en zaman satışa çıkacağı konusunda da bilgiler verilmişti. Buna göre telefonların 16 Ekim tarihinde satışa çıkmaya başladığını göreceğiz. Ana modeller bir yana markanın Redmi Note 8 World of Warcraft özel versiyonunu da satışa çıkaracağı açıklandı.

Redmi Note 8 World of Warcraft Neler Sunacak?

Oyuna özel temalar ve tasarımla beraber geleceği açıklanan Redmi Note 8 World of Warcraft versiyonunun, iki farklı model olarak geldiğini göreceğiz. Bu modeller “Horde” ve “Alliance” modelleri olarak adlandırılacak. Biri bordo, biri de mavi temalı olacak olan özel versiyon akıllı telefon, kutu içeriğinde de yine özel araçlara yer verecek.

Kulaklıkların özel olarak kutulandığını, telefonun yine aynı şekilde özel olarak kutulandığını ve bazı World of Warcraft içeriklerinin bulunacağı açıklanan akıllı telefonların Pro versiyon olacağını da ekleyelim.

Telefonun sadece Pro versiyonunda bu özel seri sunulacak. Ayrıca fiyat konusunda da herhangi bir açıklama bulunmuyor. Yeni akıllı telefonların ana Redmi Note 8 Pro modeline göre fiyatının biraz daha yüksek tutulmasını bekliyoruz. Fakat bu noktada dediğimiz gibi fiyatlar henüz olarak açıklanmış değil.

Son olarak Redmi Note 8 World of Warcraft özel versiyon akıllı telefonlarının çıkış tarihi hakkında da bilgi verelim. Yeni akıllı telefonlar diğer modellerle beraber 16 Ekim’de satışa çıkacak. Bu modelin üretimi ise 5000 adet ile sınırlı kalacak. Sadece 5000 adet üretilecek olan telefonun hemen her bölgede satışa çıkması da beklenen bir durum değil.