Redmi Note 8 Türkiye’de Satışa Çıktı

Redmi Note 8

Xiaomi’nin bir nevi altyapısında yer alan Redmi, uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle öne çıkmaya başladı. Markanın bu noktada dikkat çeken telefonlarından birisi de Redmi Note 8 modeli olmuştu. 4 arka kamerası ile dikkat çeken başarılı telefon, şimdi de ülkemizde satışa çıktı.

Kısa süre önce Redmi Note 8 tüm versiyonları için Türkiye fiyatlarının da açıklandığını gördük. Hemen yeni akıllı telefonların açıklanan fiyatlarına bakalım.

Redmi Note 8 Türkiye Fiyatları

Yeni akıllı telefonların Türkiye’de satış fiyatı 2.129 TL’den başlayacak. Bu rakam 64 GB depolama alanına sahip olan ana model için geçerli. Bu modelin Pro versiyonu olarak duyurulan Redmi Note 8 Pro modelinde ise 64 GB için 2.699 TL satış fiyatı, 128 GB için 2.729 TL satış fiyatı açıklaması yapıldı.

Şu an için belirlenen fiyatlar ithalatçı garantili olarak sunulan akıllı telefonlarda geçerli olan fiyatlar. Bu rakamların değişiklik göstereceğini ekleyelim. Bu rakamlarda en büyük değişiklik 15 Ekim’den sonra olacak çünkü resmi olarak garantili modellerin satışı başlayacak.

Merak edenler için telefonların özelliklerini de bir kez daha hatırlatmak gerekiyor. Redmi Note 8 akıllı telefonlarında, 6.3 inç Full HD bir ekran bulunuyor. Telefonda yer alan ekran paneli LCD. Bunun dışında telefonun içerisinde Snapdragon 665 serisi işlemciler kullanılmış durumda. 48 MP + 8 MP + 2 MP +2 MP olmak üzere 4 arka kameranın kullanıldığı telefonun 13 MP değerinde de ön kamerası bulunmakta.

Genel olarak özellikleri orta segment akıllı telefonlar sınıfına hitap eden yeni modelin, ülkemizde de bir hayli tercih edilen akıllı telefonlar arasında olmasını bekliyoruz. Satış rakamları için beklentiler yüksek.

Exit mobile version