Redmi Note 8 Pro Terminator Edition Duyuruldu

Redmi Note 8 Pro Terminator Edition

Geçtiğimiz yaz aylarında karşımıza çıkan Redmi Note 8 Pro akıllı telefonları, bir hayli yüksek satış rakamlarına ulaşacak gibi gözüküyor. Öyle ki yeni seri akıllı telefon kullanıcılar epey bir ilgi gördü. Hem fiyatının rakiplere göre uygun olması hem de sistem özellikleri bu modeli öne çıkarmayı başarmış durumda.

Tasarımı ve teknik özelliklerinin beğeni toplaması telefonların özel versiyonlarının duyurulmasına da neden olmaya başladı. Son olarak Redmi Note 8 Pro Terminator Edition versiyonu duyuruldu. Yeni akıllı telefonlar yine özelleştirilmiş bir model olarak sunulacak. Hemen bu modelin nasıl farkları olacağına ve nasıl bir değişimle geldiğine bakalım.

Redmi Note 8 Pro Terminator Edition Özel Seri

Özel yapım bir akıllı telefon olan Redmi Note 8 Pro Terminator Edition, farklı bir sürüm olarak duyuruldu. Telefonun en önemli farkı, temaları olacak. Bu modelde de Terminator temalı bir yapı sunulacak. Hem telefon için sunulan kılıflarda hem de arayüz temasında bir özelleştirme ile karşı karşıya kalacağız.

Bunun dışında telefonun teknik özellikler kısmında herhangi bir fark sunması söz konusu olmayacak. Redmi Note 8 Pro Terminator Edition tıpkı ana modelin özelliklerinde olduğu gibi özelliklere sahip olacak. Telefonun bu modelinde kullanılan RAM miktarı ise 6 GB olacak. Satışa çıkacak özel versiyonda tek seçenek 6 GB + 128 GB depolama alanı tercih edilebilecek.

İspanya’da yapılacak satışların özel kampanya kapsamında sunulacağını da ekleyelim. Buna göre satışlar 29 Ekim tarihinde başlayacak ve flaş satış olarak değerlendirilecek. Sadece 24 saat geçerli olan indirimler sunulacak. Telefonlar 249 Euro yerine 229 Euro fiyatla satılacak. Benzeri kampanyaların ülkemiz için de düzenlenip düzenlenmeyeceği kesin değil.