Redmi, Note 8 Pro Makro Çekim Rehberi Yayınladı

Fiyatı ile sınıfında yer alan tüm akıllı telefonlara meydan okumayı başaran Redmi Note 8 serisi, ülkemizde de satışa çıkan akıllı telefonlardan biri oldu. Özellikleri bir hayli beğeni toplayan yeni serinin, teknik kısımda sunduğu artılar da tartışmasız markayı bir hayli öne taşıyor. Seri içerisinde yer alan modellerden Redmi Note 8 Pro ise biraz daha öne çıkmış durumda.

Özellikle kamera konusunda başarılı bir akıllı telefon sunulduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yeni akıllı telefonların kamera kısmında nasıl yeteneklere sahip olduğunu göstermek isteyen marka, bu konuda paylaşımlarına da devam ediyor. Son olarak Xiaomi resmi YouTube kanalı üzerinden Redmi Note 8 Pro akıllı telefonlarında yer alan makro çekim detaylarını anlatan bir video paylaşıldı.

Redmi Note 8 Pro Makro Çekimi Nasıl Yapıyor?

Telefonların önemli modlarından biri olan makro çekim moduna odaklanılan videoda, yakın çekim olarak bilinen bu modub nasıl kullanılacağı konusunda bilgiler paylaşılıyor. Makro çekimin püf noktaları olarak gösterebileceğimiz bilgileri paylaşan Xiaomi, bir nevi Redmi Note 8 Pro akıllı telefonlarının ne kadar yetenekli olduğunu da göstermekte.

[bs-embed url=”https://youtu.be/A4JQ65Vfqr8″]https://youtu.be/A4JQ65Vfqr8[/bs-embed]

Yeni akıllı telefon modelinde bu derece kaliteli bir çekim sunulmasını sağlayan kameralardan da ayrıca söz etmek gerekiyor. Telefonda 64 MP ana arka kamera bulunuyor. Başarılı kameranın 8 MP ultra geniş açılı bir ikinci lens ile desteklendiğini görüyoruz.

Bunun dışında 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörü bulunuyor. Kısacası 4 arka kamera karşımıza çıkıyor ve bu da telefonların oldukça başarılı bir kamera sistemine sahip olmasını sağlamakta. Yeni akıllı telefonlar için markanın video paylaşımlarına da devam etmesini bekliyoruz.