Redmi K30 Modeli için Detaylar Ortaya Çıktı

Redmi K30

Xiaomi markası altında hayatına devam eden Redmi, önemli akıllı telefon modelleri sunmaya devam ediyor. Son olarak Redmi K20 amiral gemisi serisi akıllı telefon modelleriyle gündeme gelen markanın, şimdi ise bir sonraki amiral gemisi modeli olan Redmi K30 için hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefon modelleri ortaya çıkan bilgiler, bu modelin Galaxy S10 serisi akıllı telefonlara rakip olarak geleceğini gösteriyor. Özellikle tasarım kısmında Samsung’un modellerine benzer bir yapı karşımıza çıkacak.

Redmi K30 Nasıl Bir Akıllı Telefon Olacak?

Yeni akıllı telefon modellerinin dediğimiz gibi ilk olarak tasarımı kısmında fark göreceğiz. Bu modelin tasarımı kısmında ekrana gömülü olarak ön kameraların gelmesi bekleniyor. Daha önce Samsung amiral gemisi modellerinde tercih edilen ekrana gömülü kameraların, çentik kullanımına gerek bırakmayacağını söyleyebiliriz.

Bunun dışında yeni seri akıllı telefonların en çok dikkat çeken teknik özellikleri ise 5G desteği olacak. Telefonlar doğrudan 5G destekli olarak çıkış yapacak. Bu da yeni serinin amiral gemisi akıllı telefonlar içerisinde yer alacağını gösteriyor.

Redmi K30 modelinin diğer teknik özelliklerinin neler olacağı konusunda çok fazla bir bilgi yok ancak telefonların uygun fiyatlı bir amiral gemisi modeli olmasını bekliyoruz. Beklenti en ucuz 5G destekli akıllı telefonun sunulacağı yönünde değil ancak yine de fiyatların daha düşük olması söz konusu olacak.

Şu an için tanıtım tarihi ve telefonun satışa çıkacağı tarih konusunda kesin bilgilerin paylaşılmadığını da ekleyelim.