Redmi K20 için MIUI 11 Güncellemesi Geldi

Redmi K20

En dikkat çeken akıllı telefon modelleri arasında yer alan Redmi K20, tanıtıldığı andan bu yana büyük oranda ses getirmişti. Yeni akıllı telefon modellerinin Redmi tarafından uzun süreli olarak destek alacağı da açıklanmıştı. Bu açıklamalara göre Xiaomi markasının altında çalışan Redmi’nin özellikle güncellemeler konusunda elini çabuk tutmasının söz konusu olacağı konusunda açıklamalar yapılmıştı.

Güncellemeler konusunda destek alması beklenen akıllı telefon modeli için son olarak ise MIUI 11 sürümü gündeme geldi. Beklendiği gibi oldu ve açıklamaları takiben yeni akıllı telefon modelleri için MIUI 11 sürümünün yayınlandığı açıklandı. Global olarak yayınlanan sürüm için detaylar da ortaya çıktı.

Redmi K20 için MIUI 11 Sürümü Geldi

MIUI 11 sürümünün yayınlanmasının ardından, hangi akıllı telefonların güncellemeleri ne zaman alacağına ilişkin de baz bilgiler yayınlanmıştı. Yayınlanan bu bilgiler içerisinde yer alan takvimde K20 modellerinin güncellemelerinin 22 Ekim tarihinde başlayacağı bilgisi verilmişti. Global olarak yayınlanması beklenen yeni sürümün, belirtilen tarihten 1 gün sonra sunulduğunu gördük. Bugün itibariyle K20 akıllı telefonları için global olarak MIUI 11 sürümü yayınlandı.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi MIUI 11 Yenilikleri Neler?

Güncelleme doğrudan OTA üzerinden yayınlandı. OTA üzerinden sunulan güncellemenin boyutunun ise 766 MB olduğu bilgisi verildi. Üstelik bu kez güncellemelerin Eylül 2019 için yayınlanan güvenlik yamalarını da içerdiğini ekleyelim.

Telefonlara yayınlanan yeni güncelleme konusunda dikkat çeken detaylardan birisi de güncellemenin Android 9 tabanında sunuluyor olması. Tıpkı diğer modellerde olduğu gibi bu modelde de Android 9 tabanlı işletim sistemi sunuluyor.

Şu an için resmi olarak dağıtımının başladığı açıklanan güncellemenin tüm Redmi K20 akıllı telefonları için yayınlanması ise biraz zaman alacak. Telefonlarında güncellemeleri göremeyen kullanıcıların belli aralıklarla güncellemeleri kontrol etmesi gerekiyor.