Redmi 8 ve Redmi 8A Türkiye Fiyatları Ortaya Çıktı

Redmi 8 ve Redmi 8A

Xiaomi’nin gücüyle kısa süre içerisinde yükselen marka Redmi, yeni akıllı telefon modellerini sunmaya devam ediyor. Markanın son olarak Redmi 8 ve Redmi 8A modelleri için duyuru yapılmıştı. Yeni akıllı telefonların özelliklerinin neler olduğu konusunda daha önce bilgiler paylaşmıştık. Şimdi ise yeni akıllı telefon modellerinin Türkiye fiyatları açıklandı.

Redmi 8 ve Redmi 8A Türkiye Fiyatları Nasıl?

Orta segment ve giriş seviyesi akıllı telefon modelleri arasında yer alan her iki modelin Türkiye satış fiyatı resmi olarak açıklanmış oldu. Buna göre öncelikle Redmi 8 akıllı telefonlarının fiyatlarından söz etmek gerekiyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Redmi 8 Tanıtıldı – Fiyat ve Açıklanan Özellikler

Yeni seri akıllı telefonların fiyat kısmında uygun bir model olduğunu görüyoruz. Redmi 8 akıllı telefonunun her iki versiyonu da ülkemizde satışa çıkıyor. Telefonun hem 3 GB RAM miktarı bulunan modeli hem de 4 GB RAM miktarı bulunan modelinin satılacağı açıklandı. Fiyatlar ise şöyle:

Her iki modelin Türkiye pazarına giriş yaptığını söylemek gerekiyor. Uygun fiyatlı modellerin Redmi 8A akıllı telefon modellerinin fiyatları da açıklandı. Buna göre yeni serinin fiyatı ise 1.149 TL olarak belirlendi. 8A modelinin biraz daha giriş seviyesi bir akıllı telefon olduğu için fiyatının daha düşük tutulduğunu ekleyelim.

Redmi 8 ve Redmi 8A akıllı telefonlarının bu fiyatlarla beraber tercih edileceği kesin. Öyle ki ülkemiz pazarında telefonun hem özellikleri iyi hem de fiyatı uygun. Satışların ne seviyede olacağı ise merak konusu.