MIUI 11 Yayında! Güncelleme Alan Telefonlar

MIUI 11

Xiaomi’nin yeni arayüzü MIUI 11 için geri sayım son buldu. Beta sürecine başlatılan yenilenmiş arayüz için beklenen güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme sonrasında final sürümünün yayınlandığını da gördük. Çok kısa bir süre önce yayınlanan final sürümünde beraber global olarak güncelleme dağıtılmaya başlandı.

Yeni güncellemenin tüm yenilikleriyle beraber dağıtımına 12 akıllı telefon modeliyle başladığını belirtelim. İlk olarak 12 akıllı telefon modeli için yayınlanan güncellemenin, diğer modeller için de kademeli olarak yayınlandığını görmek mümkün olacak.

MIUI 11 Dağıtılmaya Başlandı

Global olarak sunulan versiyon, desteklenen tüm cihazlar için paylaşılacak. Daha önce söz konusu arayüzün hangi cihazlar tarafından destekleneceğini belirtmiştik. Bunun dışında yeni arayüzün nasıl özellikler sunduğu konusunda da bilgiler paylaşmıştık.

 

Merak eden kullanıcılar için aşağı bu yazılarımız için linkleri ekleyeceğimizi belirtelim. Bunun dışında güncellemenin dağıtıldığı ilk modeller hakkında da bilgi vermek gerekiyor. Bahsettiğimiz gibi yeni güncelleme ilk etapta 12 modele yayınlandı. Bu modeller şöyle:

Bakınız: MIUI 11 alacak modeller

Bakınız: Yeni Arayüzün Özellikleri

Güncellemelerin ilk olarak bu modeller için dağıtımı başladı. Bu modellerde güncellemeyi anında alamadı. Tüm telefonlar için güncellemeler anında gelmiyor. Dağıtım bölge bölge yapılıyor. Güncellemenin tamamlanması biraz zaman alacak. Özellikle desteklenen tüm akıllı telefonlar için MIUI 11 dağıtımının tamamlanması yıl sonunu bulacak.

Telefonunuz yeni güncellemeyi alacak modeller arasında yer alıyorsa, düzenli olarak ayarlar kısmından yeni güncellemeleri kontrol etmeniz de yarar var. Öyle ki güncelleme OTA üzerinden yayınlanıyor.