MIUI 11 Güncellemesi Alacak Yeni Cihazlar Belli Oldu

MIUI 11

Akıllı telefonlar için arayüz güncellemeleri büyük önem taşıyor. Bu konuda markaların çalışmalarını yoğunlaştırdığını görüyoruz. Artık güncellemeler önem verilen, markaları öne geçiren konular arasında yer almakta. Bu durumun farkında olan Xiaomi tarafından da yeni güncellemeler sunulmaya başlandı. Markanın son olarak MIUI 11 güncellemesinin sunulacağı açıklanmıştı. Görünen o ki MIUI 11 beklenenden erken gelecek. Öyle ki şimdiden 6 model için güncellemelerin geleceği ortaya çıktı.

MIUI 11 Hangi Modellere Gelecek?

Yapılan paylaşımlara bakacak olursak MIUI 11 güncellemesini alacak modellerin sayısı artış gösteriyor. Son olarak 6 akıllı telefon modeli için güncellemenin sunulacağı ortaya bu modellerin 3 tanesinin ismi de belli oldu.

Buna göre Mi 8 SE, Mi 9 SE ve Mi Max 3 modelleri için güncellemeler sunulacak. 3 akıllı telefonunun güncelleme almasının ardından diğer modeller için de yayın yapılması bekleniyor. Burada Mi 8 SE modeli için yayınlanacak olan güncellemenin boyutunun 700 MB olduğu, Mi 9 SE modeli için gelecek olan güncellemenin 715 MB ve Max modeli için gelecek olan güncellemenin de 646 MB boyutunda olacağı da ortaya çıkan detaylar arasında.

Yeni güncellemenin diğer modeller için de zamanla yayınlanması bekleniyor. Aslında bu güncellemenin biraz daha geç gelmesi söz konusu olacaktı. Öyle ki Xiaomi güncellemeleri Çin için ayrı bir düzenleme ile global versiyon için ayrı bir düzenleme ile sunuyor. Haliyle güncellemelerin tüm kullanıcılar için yayınlanması zaman alıyor.

MIUI 11 sürümü için beklenenden hızlı bir şekilde yayın yapılmaya başlandı. Xiami’nin bundan sonraki süreçte hangi akıllı telefon modelleri için güncelleme sunacağı da merak konusu. Destekleyen cihaz sayısının sürekli olarak artması bekleniyor.

Exit mobile version