MIUI 11 Güncellemesi Alacak Modeller

MIUI 11

Alpha akıllı telefonları ile gündemde olan Xiaomi, geçtiğimiz ay yeni yazılımlarını da duyurdu. Geçtiğimiz ay duyurusu yapılan MIUI 11 yazılım güncellemesinin, hem özellikleri hem de sunduğu işlevsellikler, yeni arayüzün bir anda gündem olmasını sağladı. Güncellemenin özellikleri kadar yeni güncellemenin hangi modellere geleceği de merak konusu olmuştu.

Yeni bir arayüz, yeni bir ayar menüsü, yeni özellikler derken önemli yenilikler sunacak olan işletim sistemi sürümünün hangi modellere geleceği konusunda da beklenen açıklama geldi. Tarihleriyle hangi modellerin güncellemeler alacağı açıklandı.

MIUI 11 Güncellemesi Alacak Olan Modeller

Marka tarafından yapılan açıklama sonrasında tarih tarih hangi modellere güncellemelere geleceğinden söz edeceğiz. Hemen güncelleme alacak modellere geçelim.

22 Ekim ile 31 Ekim Arasında Güncelleme Alacak Modeller

4 Kasım ile 12 Kasım Arası Güncelleme Alacak Olan Modeller

13 Kasım ile 29 Kasım Arasında Güncelleme Alacak Olan Modeller

18 Aralık ile 26 Aralık Arasında Güncelleme Alacak Olan Modeller

Yeni modellerin dışında eski modeller için de açıklanan güncelleme takvimi bu şekilde. Listede yer alan akıllı telefon modellerinin dışında, güncellemeler konusunda değişiklikler olabileceğini de belirtelim. Listeye yeni modellerin eklendiğini görmek mümkün olabilir. Güncelleme takviminin çok fazla değişmesi ise beklenen bir durum değil.

Son olarak MIUI 11 güncellemesinin her modele anında sunulmayacağını da belirtelim. Diyelim ki Redmi Note 7 akıllı telefonlarına sahipsiniz. Bu model için güncellemeler 22 Ekim tarihinde sunulmaya başlayacak. Ancak her Redmi Note 7 modelinin 22 Ekim tarihinde güncelleme alması mümkün olmayacak. Bölge bölge dağıtım yapıldığı için güncellemelerin tamamlanması biraz zaman alabilir. Bunun için tarih aralığı geniş tutulmuş.