MIUI 11 Global Test Kayıtları Başladı

MIUI 11 Global Test

Çok kısa bir süre önce resmi olarak tanıtımı yapılan MIUI 11 sürümünün, Çin genelinde yayınlandığını belirtmiştik. Sadece Çin sürümü değil, bunun yanında global sürüm için de tanıtım yapılmıştı. Fakat global sürüm hemen yayınlanmadı. Belli sınırlama değişikliklerinin yapılması için bu sürümün önce test aşamasına alınması gerekiyordu. Beklendiği gibi oldu ve MIUI 11 Global Test sürecinin başladığı duyuruldu.

MIUI 11 Global Test Süreci Başladı

Firma tarafından yapılan açıklama sonrasında ilk etapta 8 model için olmak üzere MIUI 11 Global testlerinin başladığı açıklandı. 8 model için başlayan test sürecinin bir süre devam edeceği ve bu şekilde de global versiyonun sınırlarının belirleneceğini ekleyelim.

Test versiyonunun sunulduğu ilk cihazlar ise şöyle:

Bu modelleri kullananların global test sürecine dahil olmasına izin verilecek. İlk etapta bu modeller için güncelleme sunuluyor olsa da kısa süre içerisinde MIUI 11 Global Test yazılımının diğer akıllı telefonlar için de yayınlanması bekleniyor. Modellerin sayısının günden güne artış göstermesi beklentisi var.

Kullanıcıların MIUI 11 Global Test sürecine katılmak için ise 20 Ekim 2019 saat 19:00 son tarih olarak açıklandı. Bu süreden sonra test sürümüne kayıt olmak mümkün değil. Ayrıca marka test sürecine dahil olan kullanıcıların Telegram grubuna da üye olmasını istiyor. Bu şekilde kullanıcıların test sürecinden elde ettikleri deneyimleri paylaşması isteniyor.

Son olarak test sürecine kayıt olmak isteyen kullanıcıların resmi siteye giriş yaparak, test kayıt formunu inceleyebileceklerini de ekleyelim. Testlerin ne kadar devam edeceği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.