Mi Handheld Akıllı Süpürge Satışa Sunuldu

Xiaomi Mi Handheld

Xiaomi, uygun fiyatlı akıllı ev ürünleri sunmasıyla ünlü markalardan bir tanesi. Yeni seri akıllı telefonları zaten çok konuşulan markanın, yavaş yavaş akıllı ev ürünlerinde de ön sıraları almaya başladığını görüyoruz. Bu noktada son olarak Xiaomi Mi Handheld kablosuz süpürge modeli gündeme geldi.

Aslında bu kez kablosuz süpürge modelinin gündeme gelmesinin nedeni de ülkemizde satışa sunuluyor olması. Tamamen kablosuz olarak çalışabilen süpürgenin ülkemizde satışa çıkmasının ardından özellikler de netlik kazanmış oldu. Dilerseniz özelliklerden de söz edelim.

Xiaomi Mi Handheld Özellikleri Neler?

Tamamen kablosuz olarak kullanılan Xiaomi Mi Handheld, özel olarak hazırlanmış şarj istasyonuyla beraber geliyor. Şarj istasyonunun kullanıldığı süpürgeyi bu şarj aparatı üzerinden şarja takabiliyorsunuz.

İsterseniz şarj aparatını duvara monte etmeniz de mümkün. Yine bunun için de bir alternatif sunulmuş durumda. Tek şarjla sürekli kullanımda 30 dakika boyunca çalışabildiği de açıklanan kablosuz süpürgenin, özel filtre sistemi bulunuyor. Toz torbasız süpürge sınıfına giren ürünün, güçlü ve sessiz bir motoru bulunuyor.

Oldukça güçlü bir çekiş performansı olan süpürgenin, her bölüm için özel olarak sunulan aparatları da bulunuyor. Bu aparatları kullanarak hemen her yüzeyde süpürgeyi kullanabiliyorsunuz. Tamamen kablosuz olması da bu konuda büyük oranda avantaj sağlıyor.

Tüm bu özelliklerle dikkat çeken serinin Türkiye satışlarının başlamış olduğunu da tekrar ekleyelim. Türkiye için açıklanan satış fiyatının da 1.999 TL olarak açıklandığını da ekleyelim. Ayrıca satışların başlamış olduğunu ve şu an için Xiaomi mağazasında satışların başladığını da ekleyelim.