4 Farklı Xiaomi Akıllı Buzdolabı Tanıtıldı

Xiaomi Akıllı Buzdolabı

Akıllı telefonları ve telefon aksesuarlarıyla ünlenen Xiaomi, bunların dışında sayısız teknoloji üzerinde çalışıyor. Markanın hemen hemen her alanda kendisine belli bir yer ayırdığını görüyoruz. Bu durumun son örneği ise Xiaomi akıllı buzdolabı modelleri oldu. Marka çok kısa bir süre önce 4 yeni model tanıttı. Mi 4 Kapılı Yan Yana Buzdolabı 486L, Mi 2 Kapılı Yan Yana Buzdolabı 483L, Mi 3 Kapılı Buzdolabı 210L ve Mi 2 Kapılı Buzdolabı 160L olmak üzere 4 yeni model sunulan seride, dikkat çeken çok önemli detaylar var.

Xiaomi Akıllı Buzdolabı Modelleri Neler Sunuyor?

4 farklı modelin hemen hepsinde dikkat çeken üstün teknolojiler yer alıyor. Tüm modellerde ortak olarak sunulan teknoloji, 3 boyutlu hava sirkülasyon teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde kabin içerisinde eşit bir sıcaklık değeri sağlanıyor.

Yiyeceklerin üzerine doğrudan soğuk hava üflenmesinin önüne geçiliyor. 3 boyutlu hava sirkülasyonu özelliğinin yiyeceklerin tazeliğini korumasını sağladığını söyleyebiliriz. Soğuk hava doğrudan yiyeceklere temas etmediği için, bozulmaların önüne geçildiğini görüyoruz.

Dolaplarda dikkat çeken diğer bir teknoloji ise dört adet dahili sıcaklık sensörüne sahip olmaları. Sıcaklık sensörleri sayesinde, dolaplar sürekli olarak ortam sıcaklığını ölçebiliyor ve buna göre akıllı mod üzerinden sıcaklık ayarlamalarını doğru bir şekilde yapabiliyor.

Oldukça kullanışlı olan bu özelliklerin yanında her 4 modelin de oldukça sessiz modeller olduğunu ekleyelim. Sadece 39 dB gibi oldukça düşük çalışma sesi bulunuyor.

Xiaomi akıllı buzdolabı serisinin tüm akıllı kontrol panellerine sahip olduğunu ve tatil modları gibi modları da bulunduğunu ekleyelim. Özellikle Mi 4 kapılı modelin bu konuda artı özellikleri var. Söz konusu model XiaoAi AI asistanını destekliyor.

Yani sanal asistan destekleniyor ve Mi Home uygulamasına da doğrudan bağlanılabiliyor. Bu şekilde dolabı akıllı telefonunuz üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Uzaktan erişim ve sesli asistanın desteklendiği model de oldukça kullanışlı.

Tüm bu özelliklerle beraber Xiaomi akıllı buzdolabı serisi Mi 4 Kapılı Yan Yana Buzdolabı 486L, Mi 2 Kapılı Yan Yana Buzdolabı 483L, Mi 3 Kapılı Buzdolabı 210L ve Mi 2 Kapılı Buzdolabı 160L modellerinin, belli başlı bölgelerde satışa çıktığını da ekleyelim.